BATMAN / MERKEZ - Bayındır İlkokulu

Ock

Sayın Behcet Gülenay'a bizlerle beraber oldukları için çok deşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz Batman Müzesinde geçmişle bağlarını fark edip güzel ve keyifli saatler geçirdiler.

Ock

Batman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğrt. Üyesi Derya YANIK tarafından verilen Akran zorbalı konulu seminer için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Sınıflarımızda kutlanan yerli malı haftası etkinliklerine velilerimizin ilgisi yoğundu. Öğrenciler yerli malı yiyeceklerin eşliğinde keyifli saatler geçirdiler.

Ock

Okulumuz rehber öğretmenlerimize disiplin ile ilgili pano çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Örenci ve öğretmenlerimiz Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivalinde lezziz yöresel yemekler eşliğinde keyifli saatler geçirdiler.

Ock

Okul idaresinin öğretmenler gününde öğretmenlere hazırlamış olduğu çiğköfte partisi keyifli karelere sahne oldu.

Ock

Kitap fuarına katılan öğrenciler keyifli saatler geçirdi. Çocukların kitaplara olan ilgisi öğretmenleri çok mutlu etti.

Ock

Avrupa Birliği hibe programları semineri için okulumuza gelen valilik proje ekibine özellikle Reşit ALKAN okulmuz adına şükranlarımızı sunarız.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yıldönümünde 10 Kasım programıyla anıldı.

Kas

HALK SAĞLIĞI EKİPLERİ ÖĞRENCİLERİMİZE İŞİTME TARAMASI YAPTI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

En iyi dost kitaptır şiarıyla öğrencilerimizle Milli Eğitim Kitap okuma noktası kütüphanesine ziyarette bulunduk.

Ekm

Sabah yapılan egzersizlerle öğrenciler hem eğleniyor, hemde daha zinde derse başlıyor.